пʼятниця, 24 березня 2017 05:20

Переселенець із Луганська відкрив кафе

Автор: фото надане Андрієм Залогіним
 

Переселенець із Луганська 31-річний Андрій Залогін відкрив у Одесі кафе. Виготовляє і продає морозиво за італійськими рецептами. Вклав у бізнес 20 тис. євро.

— У Луганську мав цех із виробництва морозива. Коли почалися воєнні дії на Донбасі, з дружиною три місяці мандрували Україною. Дивилися, куди краще переїхати жити і перенести бізнес. Потім повернулися додому. Спробували працювати, як раніше. Не вийшло. Обладнання для виробництва морозива вивезти не змогли. Бойовики не дозволили. Тож в Одесі довелося починати бізнес із нуля, — каже Андрій. — Маю більше 60 рецептів морозива. Найпопулярніше — блакитного кольору. На смак нагадує жувальну гумку. Для дорослих є рецепти з ромом, пивом, віскі, італійським вином. Вегетаріанцям пропонуємо морозиво на кокосовому маслі. Сто грамів будь-якого десерту коштує 25 гривень. Також продаємо в кафе 60 видів печива, торти. Раз на рік їжджу на навчання в Італію. Щотижня проводимо в закладі безкоштовні майстер-класи для дітей. Одягаємо їх у спецодяг. Заводимо в цех і показуємо, як роблять морозиво.

Зараз ви читаєте новину «Переселенець із Луганська відкрив кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі