понеділок, 07 травня 2007 16:28

Найкращих благодійників визначать на конкурсі

В Україні розпочався національний конкурс "Благодійник року — 2007". Його організували фонд "Дитячий світ", Центр філантропії та Український форум грантодавців. Фінансову допомогу надає "Надра банк".

— Найкращих меценатів визначатимемо за результатами їхньої діяльності, — каже Сергій Летенко, 32 роки, заступник голови оргкомітету конкурсу. — Їхня діяльність має бути спрямована на розв"язання конкретної проблеми, приносити зміни на краще в життя інших людей. Що ширше коло таких людей, то більше підстав відзначити благодійника. Братимемо до уваги й довготривалість результатів.

Подавати заявки на участь у конкурсі можуть отримувачі пожертв і самі благодійники на адресу: 01034, м. Київ, а.с. 249. До заяви про участь треба додати підтвердження благодійної діяльності — публікації у пресі, фотографії, відеоматеріали, фінансові документи.

Конкурс "Благодійник року — 2007" проведуть у два етапи. На першому, до кінця червня, визначать найщедріших меценатів столиці та Київської області. Переможців визначатимуть у п"яти номінаціях "Благодійник — транснаціональна корпорація", "Благодійник — бізнес-структура", "Благодійник-банк", "Благодійник — фінансовий фонд" та "Благодійник-бізнесмен".

Наприкінці листопада назвуть переможців другого етапу конкурсу з 24 областей країни та п"ятьох найвизначніших благодійників загальнонаціонального рівня. Переможці конкурсу отримають статуетки-емблеми "Благодійник року — 2007".

На схилах Дніпра закладуть алею благодійників. Дерева на ній посадять переможці конкурсу.

Зараз ви читаєте новину «Найкращих благодійників визначать на конкурсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі