пʼятниця, 02 грудня 2011 05:00

Лімузин за 100 тисяч доларів окупиться за два роки

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Яна Мартинець прикрашає капот лімузина ”кадиллак” гірляндою зі штучних квітів. Така прикраса коштує 500 гривень, додатково до вартості оренди
Яна Мартинець прикрашає капот лімузина ”кадиллак” гірляндою зі штучних квітів. Така прикраса коштує 500 гривень, додатково до вартості оренди

Столична компанія "ВІП+" здає напрокат лімузини. Година поїздки коштує 1 тис. грн. Окремо клієнти оплачують пробіг, по 10 грн/км. Салон кожного вміщає до 12 пасажирів.

— Найбільш завантажений день — субота. Наша фірма має чотири лімузини. Буває, працюють усі чотири. Виконують за день по три замовлення, — розповідає 24-річна Яна Мартинець, адміністратор "ВІП+". — Найбільше замовлень — у сезон весіль. Узимку одружуються вагітні дами. Вони літа не чекають. Молодь влаштовує "лімо-паті". Беруть машину і їдуть у клуб. Там танцюють, гуляють. Потім їх веземо звідти на іншу тусовку. Аншлаги і на Новий рік. У цей час поїздка оплачується за подвійним тарифом. Замовляють на випускні бали та ювілеї.

Випускники інституту зв'язку гуляли всім курсом. Їздили колоною із 25 лімузинів, згадують на фірмі.

У недільний ранок у дворі фірми стоять чорний лімузин "форд", білі "хаммер" та "кадиллак". Адміністратор запрошує в "кадиллак". В оббитому шкірою салоні грає музика, відчутний аромат шампанського.

— Ця машина була на замовленні, не встигли поприбирати. На поведінку замовників не зважаємо. Якщо поб'ють наші келихи, звісно, мусять заплатити. До кризи прокат був дорожчий. То ми давали шампанське в дорогу. Тепер клієнти приходять зі своїм.

Нові лімузини коштують $80–100 тис. Уживані, 10-річні продають за $30–35 тис.

— Можна купити й потримані. Але нас замовляють політики та люди шоу-бізнесу. Мусимо тримати планку. Гришко часто на концерт бере "кадиллак". Нашими лімузинами їздили брати Борисенки, Гайтана, Альона Вінницька, Тамара Гвердцителі, — говорить Яна Мартинець. — Ми реклами не даємо. І так усі нас знають. Бачать номери телефону на дверцятах машин. Можна легко знайти наш сайт.

За місяць кожен лімузин приносить дохід у 50 тис. грн. Новий окуповує себе менш як за два роки.

Зараз ви читаєте новину «Лімузин за 100 тисяч доларів окупиться за два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі