вівторок, 28 листопада 2017 00:20

Який підробіток маєте перед Новим роком

Анна Степанченко, 32 роки, Біла Церква на Київщині:

— У декреті навчилася робити листівки, запрошення, конверти. Матеріали замовляю в інтернеті оптом. За вечір удається виготовити 10 листівок. Одну продаю по 25–40 гривень. За місяць стабільно маю 1500. Якщо гарно попрацювати, то і 6 тисяч можна заробити. Клієнтів шукаю в інтернеті. Є постійні з Дніпра, Києва, Західної України.

Сергій Давиденко, 45 років, Вінниця:

— Працюю електриком. Перед Новим роком із кумом торгуємо ­ялинками. Закуповуємо в ­місцевому лісовому господарстві. З кож­ної маємо від 40 до 100 гривень чистого заробітку. Торік заробили по 9 тисяч гривень кожен. Було за що відмічати Новий рік і купувати подарунки.

Ірина Шевчук, 35 років, Київ:

— Основна моя робота — бухгалтер. Перед Новим роком роблю макіяж на корпоративи. Беру 250 гривень. У салоні це коштує 500. Замовлення маю з середини грудня. Торік заробила на макіяжах 5 тисяч гривень.

Наталія Іваниця, 38 років, Дніпро:

— За професією я кондитер. Перед новорічними святами додатково організовую майстер-класи у школах по прикрашанню печива. За кожен пряник платять 30 гривень. Робота є весь грудень. За місяць заробляю 8–15 тисяч.

Ірина Шкотій, 27 років, Київ:

— Працюю вихователькою в дитсадку. Торік придумали з колегами, як підзаробити. До нас часто звертаються батьки, які не можуть придумати костюм дитині. Ми допомагали. Радили, як зробити чи де купити. Послуга виявилася затребуваною. Брали за консультацію 200 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Який підробіток маєте перед Новим роком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі