четвер, 14 січня 2010 18:51

Як отримати подарунок від "Газети по-українськи" 2010 року

1. Подарунок можуть отримати лише громадяни України віком від 18 років, які передплатили "Газету по-українськи" на 2010 рік.

2. Щоб претендувати на один із подарунків від "Газети по-українськи", необхідно надіслати на адресу редакції копію передплатної квитанції (абонемента) з відбитком календарного штемпеля. На передплатній квитанції (абонементі) мають бути вказані прізвище, ім"я та по батькові передплатника, адреса та контактний телефон (якщо він є).

3. Товариство "Видавнича група "Нова інформація", яке є засновником і видавцем "Газети по-українськи", не несе відповідальності за будь-які поштові помилки, не розглядає відправлень із недостовірною інформацією та передплатних квитанцій (абонементів), які заповнені нерозбірливо та не мають чіткого відбитку календарного штемпеля.

4. Щомісяця передплатники газети отримують 108 грошових подарунків (один — 1000 грн, два — по 500 грн, п"ять — по 250 грн та сто — по 100 грн).

5. Передплатник може претендувати на подарунок протягом того часу, на який ним оформлена передплата на "Газету по-українськи".

6. Передплатники, які отримають подарунки, визначаються шляхом випадкового відбору за номером, який присвоєно передплатній квитанції (абонементу).

7. Прізвища передплатників, які одержать грошові подарунки, друкують у газеті кожної останньої п"ятниці місяця.

8. Результати відбору передплатників, які отримають подарунки, є остаточними і оскарженню не підлягають.

9. Перелік подарунків і час, протягом якого можна одержати подарунок, визначаються виключно Товариством "Видавнича група "Нова інформація".

10. Видачу подарунків передплатникам і сплату податків за подарунки здійснюють Товариство "Рекламна агенція "Газета по-українськи", Товариство "Рекламно-інформаційна агенція "Газета по-українськи".

11. Щоб отримати подарунок поштою (грошовим переказом), передплатник повинен протягом одного місяця з моменту публікації свого прізвища в газеті надіслати на адресу редакції чіткі копії першої, другої та 11-ї сторінок паспорта, а також ідентифікаційного коду. Щоб отримати подарунок у редакції, передплатник повинен мати при собі паспорт та ідентифікаційний код.

12. Про дату та час отримання подарунків можна довідатися за тел. (044) 496 86 54.

13. Передплатні квитанції (абонементи) слід надсилати на адресу: "Газета по-українськи", а/с 67, м. Київ-53, 04053.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Як отримати подарунок від "Газети по-українськи" 2010 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі