середа, 24 грудня 2008 15:16

Дешеві новорічні вистави показують театри

 

Киянка Ольга Симоненко, 28 років, водить 10-річного сина Вадима на новорічну ялинку до палацу "Україна". Цьогоріч теж підуть, на виставу "Чарівний вертеп".

— В "Україні" завжди цікава програма, — пояснює Юлія. — Цьогоріч, крім самої вистави, обіцяють дресированих ведмедів, коней. Мій малий звірів дуже любить. Квитки завжди беру в партер, ближче до сцени, щоб добре видно було.

Місця перед сценою коштують 100 грн, як і торік. У кінці партеру — 40 грн. Найдешевші місця на балконі — по 30 грн. Такі ж ціни були й торік. В інших концертних залах столиці їх підвищили. Приміром, найдешевші місця в Палаці спорту нині коштують 40 грн. Торішня ціна — 20. Квитки до цирку подорожчали наполовину — до 30 грн. Вартість для дорослих і дітей однакова.

Подарунок дають за додаткову плату. Торік коробка цукерок коштувала 15 грн. Цієї зими — 25.

— Моїй дочці Наталці дуже подобаються шоу на льоду. Поведу її до Палацу спорту на "Попелюшку", — каже киянка Тетяна Мазур, 27 років.

Дешевше коштують новорічні вистави в столичних театрах. Приміром, у дитячому театрі опери та балету показуватимуть виставу "Історія Кая та Герди". Квитки вже продають по 10 грн. Найдешевше, 7 грн, у Театрі російської драми ім. Лесі Українки. Вистави там тривають приблизно годину. Довше маленькі глядачі не всидять. Подарунків у театрах не даватимуть.

Зараз ви читаєте новину «Дешеві новорічні вистави показують театри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі