вівторок, 25 березня 2008 17:54

Банки беруть на роботу студентів

У столичному Палаці спорту на Спортивній площі 25 березня відбулася виставка вакансій.

— Наша аудиторія — студенти та молоді фахівці, — каже Катерина Бєлова, 20 років, спеціаліст агенції "Твоя кар"єра". Вона теж студентка. — На нашому інтернет-сайті розміщуємо їхні резюме. Вони автоматично з"являються у фірмах, які підшуковують працівників.

На виставці найбільше стендів фінансових та страхових компаній. Набирали працівників  "Прокредитбанк", "Надра банк", страховики "Аско" та "Провідна". Були також компанії мобільного зв"язку.

— У нас молодий колектив, тому шукаємо жваву, енергійну молодь, — пояснює Ірина Турбіна, 27 років, менеджер з персоналу компанії "Білайн". — Нам потрібні розповсюджувачі рекламних листівок, а також економісти. Ми збираємо резюме, потім проведемо конкурсний відбір. За два тижні визначимося, хто з претендентів працюватиме в нас.

За годину роботи виставки Станіслав Базанович, 26 років, старший спеціаліст з персоналу "Прокредитбанку", зібрав кілька десятків резюме.

— Спілкуємося з кандидатами, потім проводимо відбір, — говорить Базанович.  — Серед наших працівників багато мають диплом філолога. У нас стали банкірами.

Початківцям Станіслав Базанович пропонує зарплату від 1,5 тис. грн.

Наступну виставку вакансій для молоді влаштують восени.

Зараз ви читаєте новину «Банки беруть на роботу студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі