четвер, 26 лютого 2009 19:02

Олександрові Фенченку віддали депозит після дзвінка з Кабміну

69-річний донеччанин Олександр Фенченко — заслужений журналіст України. Працював заступником головного редактора газети "Донбас", нині на пенсії. Торік поклав свої заощадження — 50 тис. грн — на депозит у "Кредитпромбанк".

— У ніч на 5 січня батько пережив інфаркт, — згадує 35-річна Ганна Мочанова, донька Фенченка. — Ніколи не хворів, а тут таке лихо.

Лікарі врятували чоловіка. Провели комплексне обстеження. Сказали родичам, що треба терміново робити операцію на серці — аортно-коронарне шунтування.

— Я пішла у банк, просила розірвати договір, — продовжує Ганна Олександрівна. — Пояснювала, показувала діагноз, погрожувала судитися. У тому ж банку лежали ще й мої 20 тисяч гривень. Мені гроші віддали, а батькові — ні. Пояснили: "Київ не дозволив". А суд, мовляв, поки рішення прийме, то й термін депозиту завершиться.

23 лютого Фенченко мав бути у лікарні в Києві, а 20-го в обід банк коштів не давав.

— Тоді я розказала про свою біду колегам, — розповідає жінка. — Вони опублікували статті на інтернет-сайтах. Буквально за дві години батькові подзвонили з банку. Гроші повернули вмить. Колеги казали, що банкірам у Донецьк подзвонили аж із Кабміну. Начальник відділення ще бурчав, що прославили банк на весь світ.

Зараз ви читаєте новину «Олександрові Фенченку віддали депозит після дзвінка з Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі