середа, 21 вересня 2016 21:52

Хлопець викликав рятувальників, щоб зробити пропозицію дівчині-пожежнику
4

33-річний британець Марк Едвардс з Бірмінгема зважився на незвичне освідчення своїй дівчині Джоді, яка працює у рятувальній службі. Він підмовив керівництво нареченої відправити її на хибний виклик — рятувати хлопця, у якого на пальці нібито застрягла обручка. Здивуванню Джоді не було меж, коли вона побачила свого Марка. Він став на одне коліно та зробив пропозицію.

Про це пише dailymail.co.uk.

Марк і Джоді разом вже 6 років. У них двоє дітей, 3-річна Міа і 11-місячний Харпер. Джоді, яка працює в пожежній охороні вже 11 років, каже, що була в захваті від такого вчинку нареченого.

"Я ні про що не здогадувалася. Думала, це буде звичайний день. Коли ми вже під'їжджали до місця, я помітила на іншій стороні вулиці ще одну пожежну машину і подумала, що тут щось нечисто. А потім я побачила Марка і нарешті зрозуміла, що відбувається. Я не знаю, чому він вирішив освідчитися саме таким чином. Коли працюєш пожежником, кожен день готова до всього, що може статися. Але це був один з самих незвичайних днів за всю мою кар'єру", — розповіла Джоді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тайська акторка одягла на весілля шість приголомшливих нарядів

Нагадаємо, мільйонер Дмитро Якубовський одружився втринадцяте.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець викликав рятувальників, щоб зробити пропозицію дівчині-пожежнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі