середа, 02 листопада 2016 17:23

Дружками нареченої стали бабусі із притулку
8

Фото: edinstvennaya.ua

Наречена з Румунії Доріана Міклеа на роль подружок на весіллі запросила абсолютно сторонніх людей - жінок із притулку для самотніх.

Про це пише "Единственная".

Доріана вже кілька років працює в румунській волонтерської організації, що допомагає самотнім бездомним літнім людям. І коли вона готувалася до весілля, покликала чотирьох жінок із притулку.

"Дружки поставилися до своїх обов'язків дуже відповідально. Старенькі постаралися зробити все можливе, щоб цей день став незабутнім. Саме вони допомогли знайти щось старе, щось нове, щось синього кольору і щось позичене, як цього вимагають традиції", - каже наречена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У старовинній фортеці відгуляли весілля двох учасників АТО

Бабусі жартували, що запросивши їх як подружок нареченої, Доріана отримала і старий, і новий час. Були задоволені, бо давно так багато не сміялися та не розважалися.

Старенькі чудово вжилися в ролі подружок нареченої. Вони допомогли Доріані одягнутися, постійно поправляли макіяж та фату. Наприкінці свята навіть ловили весільний букет нареченої.

Американка Хізер Крюгер та її майбутній чоловік Кріс Демпсі познайомилися у лікарні. Чоловік віддав жінці свою печінку. А через півтора року після того пара побралася.

Зараз ви читаєте новину «Дружками нареченої стали бабусі із притулку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі