понеділок, 12 вересня 2011 00:45

Вегетативно-резонансний тест виявляє причину хвороби

— Установлення точного діагнозу — основна умова ефективного лікування, — каже лікар позаштатного кабінету народної та нетрадиційної медицини Військово-медичного клінічного центру Західного регіону Андрій Білоус, 43 роки.

— Тому під час діагностики треба з'ясувати не лише який орган хворий, а й чим спричинена недуга. Я це роблю за допомогою вегетативно-резонансного тесту на спеціальній апаратурі. Можна просканувати весь організм та виявити бактерії, віруси, гриби й паразитів, накопичення тяжких металів чи радіації, встановити алергени. А коли вiдома причина хвороби, то й лiкування буде ефективне. Застосовуємо препарати на травах. На цих ліках методом спектральної голограми записана певна інформація для організму, яка керує процесом одужання. Цей метод також ефективний при гормональних збоях та порушеннях менструального циклу в жiнок, алергiчних та автоімунних захворюваннях.

Іще один напрямок моєї роботи — лiкування хребта, болю у спинi, попереку, суглобах та кiнцiвках. При поєднаннi мануальної терапiї, баночного масажу, акупунктури й гомеопатичних препаратiв з уважним і турботливим ставлення до хворого досягається чудовий ефект.

Курс лікування Андрій Сергійович добирає індивідуально.

Оксана ПОЛІСЬКА

На консультацію до лікаря народної та нетрадиційної медицини Андрія Білоуса можна записатися за тел.: 0(50) 3705218 або 0(67) 1339172.

Зараз ви читаєте новину «Вегетативно-резонансний тест виявляє причину хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі