вівторок, 12 вересня 2006 18:41

Упіймали сторожів конопляного поля

Плантацію конопель завбільшки 200 на 34 м знищили минулого тижня  міліціонери в урочищі Чізай під селом Балажер Берегівського району Закарпаття. Три тисячі стебелин сягали 2,5 м заввишки.

— Коса поламалася би на друзки, якби хотіли покласти коноплі у валки, — каже 30-річний капітан міліції Віталій Михайлов. — Тому з третьої години дня до одинадцятої ночі 30 правоохоронців вручну виривали стебла. Усе перевезли на заасфальтований майданчик у райвідділі трьома "ГАЗелями". Машини від ваги аж просіли. Кілька тонн сировини лежатимуть у нас аж до вироку суду. Можливо, ще й висохнуть під вересневим сонцем, а потім їх спалять.

На плантації затримали двох селян із Балажера. Флоріан, 23 роки, і Саболч, 21 рік, убралися в уніформу з написом: "Охорона" й готували у наметі "травку". Поряд бігав пес.

Сторожі вказали на власника конопель, 41-річного Степана. Чоловік уже відсидів 5 років за збут марихуани. З конопляної плантації він отримав би $50 тис. прибутку.

Зараз ви читаєте новину «Упіймали сторожів конопляного поля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі