четвер, 17 липня 2008 07:15

Тараса Юрчука вбило на електричному стовпі

У неділю в селі Обич Шумського району Тернопільщини поховали 15-річного Тараса Юрчука. Хлопця вбило струмом.

Близько першої ночі у п"ятницю Тарас із однокласником Юрієм Нагиналюком ішли до сусіднього села Жолобки на дискотеку. Дорогою побачили електричний стовп. Вирішили відрізати дроти і здати на брухт. Юрчук дістав плоскогубці й поліз на стовп. Пішов розряд.

— Тарас зсунувся униз. Хотів щось сказати однокласнику, але не зміг, знепритомнів. Юрій почав робити йому штучне дихання. По мобільному викликав "швидку". Але ніхто нічого не міг зробити, — розповідає 51-річна Ніна Гайдук, виконувачка обов"язків голови Рохманівської сільради. До неї належить село Обич.

Мати Тараса 37-річна Софія — інвалід першої групи. Батько Анатолій, 40 років, — будівельник. Їздить на заробітки до Києва. Сестра Світлана, 18 років, навчається у Шумську на програміста.

— Батько його якраз їхав додому зі столиці. Мав іти на зустріч із випускниками школи: 25 років як закінчив. А тут таке горе. Мати має проблеми із хребтом і ледве ходить. Разів десять мліла на похороні, — продовжує Гайдук. — Тарас був добрим хлопцем. Роботящим і дисциплінованим. Не пив, не курив. По господарству допомагав.

Зараз ви читаєте новину «Тараса Юрчука вбило на електричному стовпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі