Ексклюзиви
четвер, 17 липня 2008 07:15

Тараса Юрчука вбило на електричному стовпі

У неділю в селі Обич Шумського району Тернопільщини поховали 15-річного Тараса Юрчука. Хлопця вбило струмом.

Близько першої ночі у п"ятницю Тарас із однокласником Юрієм Нагиналюком ішли до сусіднього села Жолобки на дискотеку. Дорогою побачили електричний стовп. Вирішили відрізати дроти і здати на брухт. Юрчук дістав плоскогубці й поліз на стовп. Пішов розряд.

— Тарас зсунувся униз. Хотів щось сказати однокласнику, але не зміг, знепритомнів. Юрій почав робити йому штучне дихання. По мобільному викликав "швидку". Але ніхто нічого не міг зробити, — розповідає 51-річна Ніна Гайдук, виконувачка обов"язків голови Рохманівської сільради. До неї належить село Обич.

Мати Тараса 37-річна Софія — інвалід першої групи. Батько Анатолій, 40 років, — будівельник. Їздить на заробітки до Києва. Сестра Світлана, 18 років, навчається у Шумську на програміста.

— Батько його якраз їхав додому зі столиці. Мав іти на зустріч із випускниками школи: 25 років як закінчив. А тут таке горе. Мати має проблеми із хребтом і ледве ходить. Разів десять мліла на похороні, — продовжує Гайдук. — Тарас був добрим хлопцем. Роботящим і дисциплінованим. Не пив, не курив. По господарству допомагав.

Зараз ви читаєте новину «Тараса Юрчука вбило на електричному стовпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути