понеділок, 12 лютого 2007 20:26

Студент розбився на лижах

20-річний Володимир Михайлович загинув на горі Тростян у селі Славському Сколівського району Львівcької області. Минулої п"ятниці він не впорався зі швидкістю на схилі й зіткнувся з опорою підйомника. До прибуття рятувальників хлопець помер від травм.

Володимир мешкав у селі Пшонець поруч зі Славським. Навчався на третьому курсі юридичного факультету Львівського університету імені І. Франка. У вихідні приїздив на Тростян кататися на лижах.

Обставини нещасного випадку з"ясовує Сколівська районна прокуратура. У Славському аварійно-рятувальному пункті "ГПУ" повідомили, що за останні вісім років це перший смертельний випадок на Тростяні.

Схожий випадок на горі трапився минулого тижня. Турист вижив.

— В опору врізався львів"янин на сноуборді. Від удару захисний шолом розколовся на кілька частин. Хлопця доставили до лікарні у тяжкому стані, — розповідає командир Львівського гірського пошуково-рятувального загону Михайло Яворівський, 50 років.

Зараз ви читаєте новину «Студент розбився на лижах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі