вівторок, 21 жовтня 2008 07:15

Сільські клуби крутитимуть лише українську музику

Сільські клуби крутитимуть лише українську музику

На Прикарпатті стартує проект "Українська дискотека". Від завтра в сільських клубах крутитимуть лише українські пісні.

— Більшість молодих людей завести на дискотеці можна або алкоголем, або наркотиками. Ми мріємо змінити цю тенденцію, — каже голова Молодіжної адміністрації Івано-Франківської області 27-річний Володимир Олійник. — Пропонуватимемо тільки якісну музику та професійних діджеєв.

У суботу "Українська дискотека" стартуватиме в трьох селах. У Монастирчанах Богородчанського району, Бовшеві — Галицького і Надієві — Долинського. У майбутньому дискотеку крутитимуть у кожному сільському кущі області. Вхід коштуватиме 3 грн. Для тих, хто приходитиме у вишиванці, — гривня. Організатори кажуть, плата символічна. Ці гроші йтимуть на підтримання техніки й на афіші. "Молодіжка" закупила 10 наборів техніки по 10 тис. грн. До кінця року планує придбати ще 80 комплектів. Техніку із клубів забиратимуть у тому випадку, якщо не виконуватиметься умова договору, — на ній крутитимуть зарубіжні пісні.

Зараз ви читаєте новину «Сільські клуби крутитимуть лише українську музику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі