пʼятниця, 30 травня 2008 07:09

П"яний водій попросив у судді цигарку

Далекобійник із Польщі 47-річний Гельмут Троян так напився, що випав із кабіни власної вантажівки.

У вівторок "сканію" поляка зупинив патруль ДАІ поблизу міста Корець Рівненської області. Чоловік віз до Києва папір. Фура з причепом сильно вихляла посеред дороги.

— Добре, що хоч одразу зупинився. Водій навіть вилізти з кабіни не міг, а просто випав, — розповідає інспектор із обласного управління ДАІ Світлана Марко. — Чоловік був настільки п"яним, що не розумів, в якій країні знаходиться! Питав: "Де я".

Щойно фуру зупинили, водій побіг у кущі через дорогу випорожнюватися. У кабіні вантажівки даїшники знайшли недопиту пляшку пива.

— Людина була неадекватна. Патруль одразу забрав у поляка документи й ключі — щоб не втік, — продовжує Марко. — У районній лікарні підтвердили, що водій був сильно п"яним.

Гельмута Трояна доставили до районного суду. Під час розгляду справи поляк попросив у голови суду цигарку. За це водія вигнали із зали, щоб проспався.

Наступного ранку Гельмута знову привели до суду й позбавили водійських прав на 2 роки. Власник вантажу з Польщі примчав із запасним водієм і відвіз папір до Києва.

Зараз ви читаєте новину «П"яний водій попросив у судді цигарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі