четвер, 13 серпня 2009 18:00

Потяг протаранив "дев"ятку" на переїзді

Військовослужбовець із селища Оржів Рівненського району 39-річний Борис Музичук загинув минулої неділі під колесами пасажирського потяга "Ковель–Москва". Автомобіль, в якому він сидів, розчавило.

Майор Борис Музичук служив начальником облікового бюро у військовій частині  Оржева. У неділю в обід поїхав у Рівне у справах. Сів у попутну машину до 24-річного безробітного рівнянина Андрія Мельничука.

Чоловіки під"їхали до залізничного переїзду поблизу Оржева. Шлагбауми опустилися, але потяга ще не було видно. Водій поїхав через колію.

Чергова не помітила автівки. Вийшла з будки і здалеку показала машиністові жовтий прапорець — це означає, що шлях безпечний.

— Уникнути зіткнення машиніст уже не міг, — каже Богдан Мамчур з обласного управління МНС. — Локомотив протаранив легковика і 300 метрів тягнув його по колії. Пасажир загинув миттєво, а водій ще був живий.

Чергова викликала рятувальників та "швидку". В Андрія Мельничука діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та перелом кісток передпліччя. Після операції він помер.

Залізничники відігнали локомотив у Здолбунівське депо для подальшої експертизи. До вагонів причепили інший тягач, змінили бригаду машиністів. Транспортна прокуратура порушила кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Потяг протаранив "дев"ятку" на переїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі