пʼятниця, 21 травня 2010 15:16

Митні переходи реконструюватимуть з осені

Польща почала будувати автомобільний пункт пропуску Будомєж — Грушів до Євро-2012. Грушів розташований у Яворівському районі Львівщини. На перехід у 16 смуг руху та з пропускною здатністю 3 тис. авто щодня витратять $45 млн.

Його збудують на території Польщі. Українським митній та прикордонній службам там створять умови для роботи.

— З українського боку збудуємо сервісні об"єкти та займемося розбудовою дорожньої інфраструктури, — каже 56-річний Степан Лукашик, начальник управління містобудування Львівської облдержадміністрації. — В області є три головні митні переходи — Шегині, Краковець, Рава-Руська. До Євро-2012 їх реконструюємо. Витратили близько 3 мільйонів гривень. У програмі передбачено ще 20 мільйонів. Роботи поновлять ближче до осені. Хотіли до чемпіонату розбудувати ще три переходи — в Нижанковичах, Боберці та Мшанці. Та нема коштів.

Основний пункт пропуску на українсько-польському кордоні буде на автобані Краківець — Корчова. Поряд із наявним переходом збудують більший.

Зараз ви читаєте новину «Митні переходи реконструюватимуть з осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі