середа, 22 серпня 2007 07:09

Михайлика Стефуняка вдарило струмом

3-річного Михайла Стефуняка поховали 18 серпня в селі Старуня Богородчанського району Івано-Франківської області. Дитину вдарило електричним струмом від пральної машини.

23-річна Марія Стефуняк залишилася вдома з двома дітьми. Її чоловік, 28-річний Руслан Стефуняк, поїхав на роботу. Він працює на приватному підприємстві, встановлює опалення. Юстина Дребот, Маріїна мама, подалася у справах до міста.

Марія вирішила випрати дитячий одяг, тому увімкнула пральну машину. Михайлик грався в сусідній кімнаті. Коли заплакала однорічна Улянка, мати чимдуж кинулася до неї. Михайлика зацікавила пральна машина, він підійшов і почав розмотувати пошкоджений заізольований провід. Коли жінка прибігла до сина, він лежав на підлозі непритомний.

— Вона одразу викликала електриків, "швидку", але було запізно. Смерть наступила раптово, — розповідає сільський голова Іван Мосюк, 46 років. — Михайликові батьки зараз дуже переживають, він у них потішний, здоровенький ріс. Але над цією родиною якесь нещастя висить. Чотири роки тому на будівництві стайні на смерть притиснуло панельною плитою Русланового рідного брата Романа, вони були двійнятами.

Зараз ви читаєте новину «Михайлика Стефуняка вдарило струмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі