четвер, 08 квітня 2010 17:12

Бухгалтер "Азовінтекса" втекла з документацією

Тиждень Львовом ширяться чутки, що зникла бухгалтерка компанії "Азовінтекс" Тетяна Білобран. Ця маріупольська фірма була генпідрядником будівництва стадіону в місті до Євро-2012.

30 березня Кабінет Міністрів призначив нового генпідрядника будови — донецьку компанію "Альтком". Наступного дня розпочали передачу документації, в бухгалтерських документах виявили порушення. 1 квітня зникла Білобран із паперами.

Директор львівської філії компанії "Азовінтекс" Ігор Семенов коментувати випадок відмовляється.

— Я не могу разговаривать, — швидко каже в слухавку.

В обласній прокуратурі чуток про зникнення бухгалтерки не спростовують.

— Ми не готові коментувати, чи зникала документація і чи пропала людина. Наскільки мені відомо, її рідні не заявляли в міліцію. А може, вона сама поїхала кудись. Чи виявила прокуратура порушення? Це теж не коментуємо, — каже речник облпрокуратури Оксана Петрів.

Новий генпідрядник не може розпочати роботи, доки не отримає зниклої документації. Минулого тижня віце-прем"єр-міністр Борис Колесніков говорив, що роботи з будівництва стадіону відстають від графіка на 60 днів.

Зараз ви читаєте новину «Бухгалтер "Азовінтекса" втекла з документацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі