вівторок, 22 серпня 2006 17:34

"Брати Гадюкіни" та "Скрябін" співатимуть у Львові

У День незалежності у Львові змагатимуться богатирі, співатимуть "Брати Гадюкіни" і влаштують діджей-парад. Чи буде традиційний феєрверк — іще не вирішили.

Богатирський турнір на приз Василя Вірастюка триватиме з одинадцятої до шістнадцятої години на проспекті Свободи. Змагатимуться шість атлетів. У цей час на площі Ринок виставлять українські військові однострої під співи місцевих творчих колективів і гостей святкування.

На Сихові біля кінотеатру ім. Довженка о чотирнадцятій годині можна буде послухати "Скрябіна" та "Братів Гадюкіних". О шістнадцятій на майдані перед Монументом Слави розпочнеться концерт для молоді. Виступатимуть Ані Лорак, гурти "Бум бокс", "Мері" та "Вова зі Львова".

Святкування триватимуть і наступного дня. 25 серпня на майдані перед Монументом Слави по обіді почнеться "Джинс Діджей Парад". Рекламна автоколона з показовими виступами діджеїв рушить вулицями міста.

А от перед Оперним театром у День незалежності не буде жодного концерту, лише проведуть театралізовані дійства для дітей.

Зараз ви читаєте новину «"Брати Гадюкіни" та "Скрябін" співатимуть у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі