четвер, 22 січня 2009 20:27

Багатодітній родині подарують будинок

43-річна Марія Малиш із хутора Конятин Путивльського району на Буковині 14 січня народила дівчинку вагою 2,6 кг і зростом 48 см. Це її 16-та дитина.

Матір із немовлям вже виписали з Чернівецького пологового будинку N2. Жінка розповідає, що під наглядом лікарів народжувала вдруге. 14 дітей з"явилося на світ вдома.

— Наш хутір — це суцільні гори. До сусідів треба йти майже півкілометра. А про лікарню й не кажу. Поки акушери приїжджали, я вже все сама встигала зробити, та й чоловік допомагав. Уперше стала мамою, коли мені виповнилося 19. Маємо дев"ять синів і сім донечок.

Малиші займаються сільським господарством. Є кінь, корови, вівці, багато свиней. Живуть у двоповерховому будинку на сім кімнат.

— Не мала можливості вивчити дітей в інститутах. Зате всі вони є професійними ґаздами. Кожен має свої обов"язки. Доньки готують їсти — на один раз іде 10 літрів борщу, дві пательні смаженої картоплі, один кілограм макаронів.

Марія щомісяця отримує на дітей 3 тис. 600 грн. Місцева влада пообіцяла сім"ї новий будинок. Зводити його почнуть навесні.

Зараз ви читаєте новину «Багатодітній родині подарують будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі