середа, 24 жовтня 2007 07:07

Андрій Гельжинський перебігав дорогу

8-річного сина оперуповноваженого Старосамбірського райвідділу міліції Василя Гельжинського Андрія поховали у місті Добромиль Львівської області. Хлопець потрапив під колеса вантажівки, коли перебігав дорогу.

У суботу батьки Андрія поїхали до Старого Самбора. Хлопця залишили під наглядом дідуся Ігоря, який живе через дорогу. По обіді Андрій побіг додому.

— Він раптом вискочив з хати, хоч дідусь заперечував. Старий хвилювався за онука — по дорозі гасають машини, — розповідає родичка Гельжинських, 58-річна Любов Теліш. — Та хлопець настояв на своєму. Сусіди бачили, що він тримав у руках повітряного змія.

Вантажівка збила дитину вже на узбіччі. Водій машини намагався загальмувати, та не встиг.

Андрій помер на місці пригоди від черепно-мозкових травм. На похорон до Гельжинського прийшло 200 учнів Добромильської середньої школи.

— Я ніколи ще не бачив стільки дітей на похороні, — каже начальник Старосамбірського райвідділу міліції Мирон Заріцький, 51 рік. — Це був дуже здібний хлопчик.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Гельжинський перебігав дорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі