субота, 09 лютого 2008 07:05

11-місячна дитина згоріла в ліжечку через неуважність матері

У селі Чорнолізці Тисменицького району на Івано-Франківщині від опіків, несумісних із життям, померла 11-місячна дівчинка. Мати з іграшками висипала у дитяче ліжечко коробку сірників.

— Марія з Миколою — молоді батьки, це в них перша дитина, так тішилися, як вона народилася, — говорить секретар Чорнолізької сільської ради 49-річна Ганна Черновецька. — Як таке могло статися, один Бог знає.

Марія Якимович, 23 роки, з дитиною вдома була сама. 24-річний чоловік Микола працює будівельником на приватних фірмах. І вже кілька місяців як поїхав на заробітки до Криму. Щоби забавити дитину, жінка висипала у ліжечко Юлії коробку іграшок і ненароком із ними сірники. Сама пішла на кухню приготувити їжу. Доки Марія поралася на кухні, дівчинка відкрила пачку й запалила сірника. Коли жінка повернулася до кімнати, ліжко доньки горіло. На Юлії зайнявся одяг. Якимович загасила полум"я, викликала "швидку". Дитину доправили до обласної лікарні. Там констатували опіки 3–4 ступенів 60 відсотків тіла. Дівчинка померла наступного дня. Поховали її 2 лютого на сільському кладовищі.

Зараз ви читаєте новину «11-місячна дитина згоріла в ліжечку через неуважність матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі