середа, 03 червня 2009 16:21

Обама посіяв у мусульман нове насіння ненависті до США - бен Ладен

Обама посіяв у мусульман нове насіння ненависті до США - бен Ладен
Лідер "Аль-Каїди" Осама бен Ладен записав нове відеозвернення, яке присвятив політиці президента США Барака Обами.

На плівці, показаній 3 червня по телеканалу "Аль-Джазіра", бен Ладен звинуватив Обаму в продовженні боротьби з мусульманами, розпочатої його попередником Джорджем Бушем.

Як заявив лідер "Аль-Каїди", Обама і Буш "заронили в мусульманському світі нове насіння ненависті до Америки". Він попередив американців, щоб вони були готові до наслідків політики своїх президентів. Інших подробиць телеканал, що базується в Катарі, поки не повідомив.

Відеозапис "терориста номер один" був опублікований після прибуття Обами до Саудівської Аравії. Пізніше президент США відвідає Єгипет, де, як очікується, звернеться до мусульман з промовою.

Нагадаємо, раніше ще один з лідерів "Аль-Каїди" Айман аль-Завахірі розповсюдив чергове аудіозвернення напередодні візиту президента США Барака Обами до Єгипту.

"Його (Обами) криваві послання доходили і доходять до мусульман, і їх не можна приховати за громадськими кампаніями, фарисейськими візитами і елегантними словами", - підкреслив аль-Завахірі.

За словами другої людини в "Аль-Каїді", ті єгиптяни, які чекають Обаму з візитом, є "рабами Америки", перетворюють Єгипет на "міжнародну базу тортур" і сприяють облозі палестинців в Газі.

Уродженець Єгипту Аль-Завахірі закликав єгиптян остерігатися Обами - "злочинця, який приїхав отримати шахрайським шляхом те, чого не зміг добитися після того, як моджахеди зірвали хрестовий похід Америки в Іраку, Афганістані та Сомалі".

За даними SITE, аудіозвернення аль-Завахірі міститься в 12-хвилинному фільмі під назвою "Мучителі Єгипту і агенти Америки вітають Обаму". Фільм підготовлений групою "Аль-Захаб", що здійснює інформаційне забезпечення діяльності "Аль-Каїди".

За матеріалами Lenta.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Обама посіяв у мусульман нове насіння ненависті до США - бен Ладен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути