вівторок, 02 серпня 2011 10:01

З'явилось нове захоплення - фотографуватись у позі сови
6

Нове досить дивне й незвичайне захоплення підкорює Інтернет. Тепер замість пози планки, яку намагались імітувати всі прихильники руху "планкінг", лягаючи на живіт в незвичайних місцях, шанувальники нового "руху" сідають у позі сови у ще більш екстраординарних місцях і намагаюсться це зберегти на світлинах.

Нова культова розвага отримала назву аулінг (owling).

Сотні молодих людей в Америці, Австралії та Європі стали фанами нового божевілля і з задоволенням сідають у позі сови, а потім масово викладають власні фото в Інтернеті - на Facebook або в інших соціальних мережах, порівнюючи свої роботи з фотографіями інших шанувальників аулінга.

Чим незвичніше місце аулінга, тим "авторитетнішою" вважається фотографія.

Для того, щоб взяти участь, не потрібно робити нічого складного - просто сісти навпочіпки в якомусь незвичному місці та дивитися вдалину, імітуючи позу сови.

З кожним місяцем аулінг стає популярнішим за "планкінг", коли люди фотографуються, лежачи обличчям вниз у дивних місцях.

У той же час, схоже, нова течія стане більш безпечною, тому що приклад 20-річного австралійця Актона Біва, який помер цього року, намагаючись зробити дошку на балконі, засвідчує, що планкінг - не зовсім безпечне заняття. Хоча і з аулінгом також не варто експериментувати, шукаючи нові місця та пози для світлин.


Зараз ви читаєте новину «З'явилось нове захоплення - фотографуватись у позі сови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі