четвер, 02 вересня 2021 18:40

"З'явилася сила у м'язах" - мати благає про допомогу на реабілітацію дочки

Автор: Фото надане Оленою Дробинко
  18-річна Валерія Дробинко з Вінниці має гідроцефалію шунтозалежну, нижній спастичний тетрапарез з неможливістю ходіння й сидіння, атрофію зорових нервів. На курс реабілітації в центрі відновного  лікування «Модричі» потрібно близько 105 тис. грн.
18-річна Валерія Дробинко з Вінниці має гідроцефалію шунтозалежну, нижній спастичний тетрапарез з неможливістю ходіння й сидіння, атрофію зорових нервів. На курс реабілітації в центрі відновного лікування «Модричі» потрібно близько 105 тис. грн.

18-річна Валерія Дробинко з Вінниці має гідроцефалію шунтозалежну, нижній спастичний тетрапарез з неможливістю ходіння й сидіння, атрофію зорових нервів. На курс реабілітації в центрі відновного лікування "Модричі" потрібно близько 105 тис. грн.

"Лєра народилася на 32-му тижні, бо відшарувалася плацента. Була на ШВЛ. До 5 років жила із шунтом у голові, але він не справлявся з відкачуванням рідини. Встановили інший, - розповіла Gazeta.ua мати Олена Дробинко. – Всього було 6 складних операцій. Донечка розумово збережена. Закінчила 10 клас за повною програмою. Після китайської клініки почався великий прогрес. Лєра поправилася, бо важила 28 кілограмів. Поки Китай закритий, Лєрі підходить комплексна реабілітація в "Модричах". У нас дуже гарні результати. У Лєрочки з'явилася сила у м'язах. Вона намагається самостійно сідати в коляску, крутить мотомед, пробує стати на ноги. Нам дуже необхідно пройти повторний курс лікування в цьому центры. Курс коштує 104 тисячі 832 гривні. Половину суми ми зібрали за допомогою волонтерів і небайдужих людей. Надіємося ще на добрі серця, що люди відгукнуться і допоможуть нам поїхати на реабілітацію". Ми вдячні всім, хто допомагає нам усі ці 18 років".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Казали, що безнадійна" - мати просить допомоги на обстеження 2 тис. генів дитини

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 5168 7574 0210 6449 (Дробинко Олена Петрівна).

Зараз ви читаєте новину «"З'явилася сила у м'язах" - мати благає про допомогу на реабілітацію дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі