четвер, 12 березня 2020 21:48

З'явилась інформація про українців, які захворіли на коронавірус

З'явилась інформація про українців, які захворіли на коронавірус
Українці перебувають на лікуванні. Фото: "Цензор.нет"

У Житомирській обл. виявили коронавірус у 71-річної жінки, яка нещодавно повернулася з Польщі.

"Проінформували, що жінка спочатку гостювала у родичів у Львові, а потім повернулася додому в Радомишль. Зараз 71-річна пенсіонерка терміново госпіталізована і ізольована", - повідомив в ході брифінгу голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Жінка перебуває на лікуванні.

"Пацієнтка має лабораторно підтверджений діагноз, лікарі виявили ускладнення - запалення легенів. Проводиться необхідне симптоматичне лікування", - йдеться у повідомленні.

Інфікований мешканець Чернівецької обл. перебуває в стабільному стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні сталися два нові випадки зараження на коронавірус

"Чоловікові з Чернівецької області 64 року, зараз його стан стабільний. Його дружина, яка повернулася з Італії протягом останніх 14 днів, була єдиною людиною, з яким інфікований пацієнт тісно контактував", - йдеться в повідомленні МОЗ.

Дружина відчуває себе добре, у неї немає ознак гострих вірусних захворювань. Їй проводять лабораторні тести і дослідження.

11 березня уряд затвердив заходи, яких необхідно вжити через загрозу поширення коронавірусної інфекції в Україні. При цьому карантин запроваджується лише в навчальних закладах - садочках, школах і вузах.

Зараз ви читаєте новину «З'явилась інформація про українців, які захворіли на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі