вівторок, 19 грудня 2023 14:08

Звинувачений у зв'язках з РФ заступник голови Нацполіції Тишлек подав у відставку

Звинувачений у зв'язках з РФ заступник голови Нацполіції Тишлек подав у відставку
Заступник голови Нацполіції Дмитро Тишлек написав рапорт про звільнення. Фото: korrespondent.net

Заступник голови Національної поліції України Дмитро Тишлек написав рапорт про звільнення.

Зробив він це після публікації журналістського розслідування щодо його зв'язків із росіянами та російським криміналом. Про рішення написати рапорт Тишлек повідомив у коментарі РБК-Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Держзрадники в секретаріаті Кабміну": кого з агентів Росії вдалося викрити

"Я прийняв рішення написати рапорт про звільнення з посади заступника голови Нацполіції за власним бажанням. Подав на підпис керівництву. Також чекаю на результати розслідування ДБР, яке, нагадаю, було розпочато саме за моєю заявою, і перевірки НАЗК", - сказав Тишлек.

Пізніше міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що рапорт про звільнення Тишлека прийнято.

"Рапорт Тишлека є і його прийнято. Наказ підписав", - зазначив Клименко.

Заступник голови Національної поліції України Дмитро Тишлек користується нерухомістю та авто родини партнера очільника ростовського кримінального угрупування. А його дружина Олександра Балакай навіть після російського вторгнення має паспорт РФ, йдеться у розслідуванні Bihus.Info.

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив, що за виявленими фактами розпочато кримінальне провадження. Тишлек після опублікованого журналістського розслідування публічно звернувся із заявою до ДБР, щоб правоохоронці перевірили оприлюднену інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Звинувачений у зв'язках з РФ заступник голови Нацполіції Тишлек подав у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі