вівторок, 17 травня 2022 07:17

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ змогли відкинути ворога на Сіверськодонецькому напрямку

ЗСУ змогли відкинути ворога на Сіверськодонецькому напрямку
На Бахмутському напрямку противник невдало провів бойові дії в напрямку населеного пункту Вискрива. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Слов'янському напрямку ворог здійснює доукомплектування та поповнення втрат, противник намагається відновити наступ.

На Донецькому напрямку російські окупанти продовжують обстріли з мінометів, ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню та авіації, повідомив 17 травня Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

"На Лиманському напрямку противник вів наступальні дії в районі населеного пункту Дробишеве. Посилює угруповання військ. На Сіверськодонецькому напрямку, в районі населеного пункту Сиротине Луганської області, в ході бойових дій ворог зазнав втрат і відійшов", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські воїни "вгамували" 29 окупантів та знищили ЗРК "Стріла-10"

На Бахмутському напрямку противник невдало провів бойові дії в напрямку населеного пункту Вискрива. А на Авдіївському напрямку окупанти також безуспішно провели бої за Кам'янку.

"На Курахівському напрямку противник вів наступ на Вугледар, успіху не мав", - звітує Генштаб.

Російські загарбники продовжують використовувати територію окупованого Криму як військову базу для того, щоб наступати й обстрілювати Україну.

У селі Філатовка Красноперекопського району помітили скупчення російської військової техніки, серед якої зенітні й ракетні комплекси.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ змогли відкинути ворога на Сіверськодонецькому напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі