неділя, 29 травня 2022 11:29

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ перетворили на факел забитий окупантами "Тайфун": відео з Херсонщини

ЗСУ перетворили на факел забитий окупантами "Тайфун": відео з Херсонщини
"Тайфун" з окупантами за кілька секунд до знищення. Фото: скріншот з відео

На Херсонщині воїни Збройних сил України вдарили по ворожому камазу "Тайфун".

Транспорт був забитий особовим складом противника і згорів із ним в одну мить, повідомили Сили спеціальних операцій ЗСУ в Тelegram 29 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Було 400, стало 50: на Донбасі ЗСУ розгромили батальйон окупантів

"Ось вам черговий приклад вдалої засідки, проведеної операторами ССО України. Результат роботи - повністю знищена техніка та особовий склад противника. Перетворюємо противника на факели", - ідеться в описі відео.

Зазначається, у ворожому тилу на Херсонщині ЗСУ вийшли на шляхи проїзду російської військової техніки. Після замінування ділянки дороги військові дочекалися, коли там їхатиме вантажівка з окупантами. І дистанційно підірвали закладену вибухівку.

28 травня стало відомо, що Збройні сили пішли в контрнаступ на півдні України. Через це ворог зазнав втрат та зайняв оборону на невигідних рубежах в районі Костромки на Дніпропетровщині.

Втрати російських окупантів в Україні на 29 травня становлять 30 тис. 150 осіб. Ворог з початку активної фази війни втратив також багато техніки.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ перетворили на факел забитий окупантами "Тайфун": відео з Херсонщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі