понеділок, 06 серпня 2018 15:21

Жодних бородатих жінок: чому Туреччина ігнорує Євробачення

Жодних бородатих жінок: чому Туреччина ігнорує Євробачення
"Туреччина не хоче брати участь у Євробаченні, бо там панує "ментальний хаос". ФОТО: Depo.ua

Туреччина не бере участі у Євробаченні, бо там панує "ментальний хаос".

"Як суспільне телемовлення ми не можемо о 21:00, коли діти ще не сплять, показувати в прямому ефірі когось на кшталт бородатого австрійця в спідниці, який не вірить в статеву належність і каже, що він і чоловік, і жінка", - натякнув гендиректор турецького державного телеканалу TRT Ібрахім Ерен на австрійську співачку Кончіту Вурст у Hürriyet. У 2014 році вона перемогла у Євробаченні.

"В Європейській мовній спілці панує ментальний хаос, і в цьому винне його керівництво. Якщо вони зможуть виправити ситуацію, ми знову приєднаємося до Євробачення", - додав Ерен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна все ж поїде на популярний музичний конкурс

У 2012 році Туреччина оголосила пісенному конкурсу бойкот на знак незгоди зі зміною системи голосування. Згідно з чинними правилами, у голосуванні на рівних беруть участь журі та глядачі. Крім того, у фінал автоматично проходять представники 5 країн, що платять найвищі внески до Європейської мовної спілки: Іспанія, Італія, Великобританія, Франція та Німеччина.

Зараз ви читаєте новину «Жодних бородатих жінок: чому Туреччина ігнорує Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі