середа, 31 липня 2019 21:53

Зловмисники викрали з вантажних поїздів вугілля на мільйон гривень

Зловмисники викрали з вантажних поїздів вугілля на мільйон гривень

У Маріуполі затримали шістьох чоловіків, які викрадали вугілля з вантажних поїздів.

Як зазначається, зловмисники завдали підприємству збитків на суму близько 1 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Донецькій області.

Підозрювані викрадали вугілля з вагонів, після чого на вантажних автомобілях перевозили на склад, і зберігали до моменту реалізації.

"На територію, що охороняється, зловмисники проникали безперешкодно, маючи корупційний зв'язок з керівником підрозділу охорони", - йдеться в повідомленні.

Серед затриманих п'ятеро жителів Волноваського району і керівник підрозділу із забезпечення збереження майна підприємства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кіровоградщині офіцер військової частини крав дизпаливо, яке везли в зону АТО

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею про крадіжку і зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки. Кримінальне провадження з обвинувальними актами направлено до суду. На квартиру 27-річного організатора незаконного "бізнесу" накладено арешт.

На Волині машиністи системно зливали пальне з тепловозів, а потім продавали його на підпільних АЗС. Сума завданих збитків становить понад мільйон гривень.

Зараз ви читаєте новину «Зловмисники викрали з вантажних поїздів вугілля на мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі