пʼятниця, 15 березня 2024 21:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Жителів Курської та Бєлгородської областей закликали евакуюватись у зв'язку з проведенням військової операції

Жителів Курської та Бєлгородської областей закликали евакуюватись у зв'язку з проведенням військової операції
Російський добровольчий корпус закликає росіян евакуюватися з Курської та Бєлгородської областей. Фото: колаж Факти

Російський добровольчий корпус закликає росіян евакуюватися з Курської та Бєлгородської областей.

Партизани знову оголосили про гуманітарний коридор з 21:00 15 березня до 7:00 16 березня. Добровольці продовжать атакувати позиції російських військ у цих областях. Про це повідомила пресслужба РДК у Telegram.

"У зв'язку з проведенням обмеженої військової операції на території Курської та Бєлгородської областей, ми знову закликаємо до термінової евакуації мешканців Бєлгородської та Курської області. Ми бачимо, що путінські війська ховаються між цивільними, тому наше завдання - забезпечити максимальну безпеку місцевому населенню", - зазначили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін пригрозив відповіддю через події у Бєлгородській та Курській областях

У зв'язку з цим, вкотре наголосили добровольці, буде проведена організація повторного гуманітарного коридору для місцевого населення з 21:00 сьогоднішнього дня до 7:00 мск 16 березня.

"Ми закликаємо цивільних осіб скористатися можливістю безперешкодно вийти із зазначених областей РФ. Після цього ми продовжимо масовану атаку по путінських військах у Бєлгородській та Курській області", - підкреслили в РДК.

Легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус та Сибірський батальйон 15 березня знову закликали жителів Бєлгородської та Курської областей РФ евакуюватися або залишатися в укриттях.

У ніч на 16 березня вони пообіцяли забезпечити гуманітарний коридор для охочих евакуюватися із зони воєнних дій.

У російському Бєлгороді вранці 15 березня, оголошували ракетну небезпеку. У місті прогриміли потужні вибухи. Місцевій владі навіть довелось зупиняти голосування на так званих виборах президента.

Зараз ви читаєте новину «Жителів Курської та Бєлгородської областей закликали евакуюватись у зв'язку з проведенням військової операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі