четвер, 14 червня 2007 14:21

Зірки на "Кінотаврі" показали тіла (ФОТО)
8

Свято кіно в Сочі вже визначило лідерів прокату. Переможці повезли додому призи, глядачі - свої враження, а запрошені зірки - фотографії. На них вони елегантні і серйозні, крокують по килимовій доріжці або сидять в журі. Але фотокореспонденти застали їх в зовсім інших ситуаціях.

У Сочі Наташа Корольова і її чоловік Сергій Глушко (Тарзан) приїхали представляти серіал "Парадокс", де обидвоє зіграли головні ролі. У цьому фільмі у Королевою були дуже відверті кадри і без купюр. Вечорами в місцевих ресторанах Королева і Глушко налягали на південні солодощі і легке спиртне. На презентації "Парадокса" Глушко навіть нагодував з рук свій колегу Дмитра Нагієва.

А юна актриса Аліса Гребенщикова, дочка легендарного Б.Г., підкорила публіку запальним танцем. Характером Аліса виявилася явно не в батька - щиро веселилася і відповідала на запрошення найспекотніших мачо фестивалю, повідомляє КР.



Зараз ви читаєте новину «Зірки на "Кінотаврі" показали тіла (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі