четвер, 13 березня 2008 11:35

Зірка серіалу "Щасливі разом" Наталія Бочкарева почала кар"єру з відвертих сцен (ФОТО)

Актриса Наталія Бочкарьова, яка виконує роль Даші Букіной в популярному серіалі "Щасливі разом", виявилася легковажно влаштованою пані не тільки на екрані, але і в житті.

Два роки тому, коли тільки починалася кар"єра майбутньої зірки, рудоволоса актриса знялася в серіалі "Мотузка з піску", де у всій красі продемонструвала свої пишні форми. Втім, краса у Бочкарьової вельми специфічна: стегна і груди 27-річної актриси, які вона не соромлячись показала перед камерою, без перебільшення далекі від ідеалу. Поклавши руку на серце, у багатьох глядачів телеканалу ТВЦ, на якому виходив серіал, виникли сумніви в тому, що Наташа дійсно така молода, - тоді їй було всього 25. Володаркою подібного тіла цілком могла б виявитися сорокалітня жінка, яка ніколи не перевантажувала себе фізичними вправами.

Втім, на будь-якій мінус знайдеться свій плюс: в даному випадку ним стала небувала впевненість в собі, з якою Бочкарьова роздягалася на майданчику. Крім того, сумнівний початок кар"єри зарекомендував актрису як розкуту і з гумором дівчину. Саме така артистка і знадобилася на роль Даші Букіної. Продюсери серіалу настільки зацікавилися Наталією, що вона вже другий сезон підряд працює епатажною Дашею Букіною, і, не дивлячись на дві вагітності підряд (у лютому Бочкарьова народила другу дитину), керівництво навіть не думає підшукувати їй заміну. Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Щасливі разом" Наталія Бочкарева почала кар"єру з відвертих сцен (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі