четвер, 28 грудня 2006 10:04

Жигунов подарував Заворотнюк на Новий рік обручку (ФОТО)

Акторка Анастасія Заворотнюк, яка не так давно розлучилась зі своїм чоловіком, отримала від Сергія Жигунова в подарунок на Новий рік обручку. Пара разом відвідала один з ювелірних салонів Москви, в якому коштовності купують багато представників російського шоу-бізнесу. Жигунов сам одягнув куплену каблучку на безіменний палець правої руки Анастасії.

Заворотнюк відразу заявила, що не хоче отримати жовту каблучку.

- Жовте золото не хочу, мені подобається біле, воно зараз у моді, - заявила "прекрасна няня" Жигунову.

Свою допомогу у виборі дорогоцінного подарунка парі надала віце-президент компанії-власника магазина. Саме вона розповіла, про колекцію з якутськими діамантами - "кращими в світі, символізуючими кришталево чисту любов".

- Мені поки незручно зараз робити гучні заяви, тому що офіційно я ще не розлучений, - сказв актор.

Анастасія не змогла зробити вибір сама, тому рішення про покупку ухвалював Сергій. Вибрану обручку актриса наділа спочатку на палець лівої руки, проте Сергій зняв його, і сам надів на безіменний палець правої руки.

Після цього Заворотнюк заявила, що "знімати кільце не буде і відправиться з ним на зйомки".

У центрі каблучки - крупний діамант в один карат квадратної форми, а саме обручка усипана 12 діамантами, а вартість подарунка складає $15 тисяч, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «Жигунов подарував Заворотнюк на Новий рік обручку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі