середа, 01 грудня 2010 18:13

Зібров на "Камеді Клаб" цілувався з Сумською (ФОТО)
17

Вчора у столичному клубі "Арена" знімали новорічну програму "Камеді Клаб". Запросили чотири десятки зірок. Прийшла половина.

Першими прийшли екс-учасники проекту "Фабрика зірок" співаки Еріка і брати Борисенки. Після них з'явився співаки Фагот та Лама. Співачка Євгенія Власова прийшла у білій сукні та зібраним на потилиці волоссям. Сіла у центрі залу за столик навпроти сцени. Поруч посадила свого помічника. Виглядала втомленою, бо у кінці листопада на початку грудня зазвичай має багато корпоративів.

Акторка Ольга Сумська спізнилася на півгодини. Помітно зблідла. Присутні в "Арені" гості перешіптуються, що вона сіла на дієту, через те схудла. Сумська цілує у губи співака Павла Зіброва і актора Володимира Горянського.

О 22.00 на сцену вийшов ведучий "Камеді Клаб" Андрій Молочний.

"Так, друзі, уявляємо, що зараз 31 грудня і я вас усіх вітаю з Новим роком. Всі відкривають і розливають шампанське, піднімають келихи і вітають у відповідь мене", - розказує сценарій зйомок.

Першим на сцену запрошує Павла Зіброва.

"Уявіть, що ви на пляжі, а я довгонога пишногруда блондинка, яку ви хочете обняти", - влаштовує над співаком експеременти Молочний.

Зібров мацає Молочного за груди та живіт.

"Уявляю", - каже.

Зал заходиться сміхом.

Зйомки тривали до ранку. В ефір програма вийде увечері 31 грудня.

Gazeta.ua

Фото: Тарас Подолян

Зараз ви читаєте новину «Зібров на "Камеді Клаб" цілувався з Сумською (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі