четвер, 27 липня 2023 09:28

"Сьогодні день тих людей, чия професія – бути захистом життя" – Зеленський привітав медиків

"Сьогодні день тих людей, чия професія – бути захистом життя" – Зеленський привітав медиків
Президент Володимир Зеленський записав привітання до Дня медика. Фото: Pexels

Президент Володимир Зеленський привітав медиків з професійним святом.

Сказав, що саме у роботі українських лікарів видно, що таке цивілізованість, людяність, як люди вміють жити й працювати заради інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День медика в Україні: як привітати лікарів

"Сьогодні день тих людей, чия професія – бути захистом життя. Я дякую вам, шановні українські медики, за вашу професійність, за ваше служіння й за кожне врятоване вами життя. За всі ці безмежні світи, які видно в очах і дітей, і дорослих, і воїнів, і цивільних – усіх, кого ви врятували. Дякую вам! Бажаю вам сили й незмінної вдячності всіх наших людей, усієї України", – наголосив Зеленський.

Побажав усім перемоги.

Українські медики пліч-о-пліч з військовими протистоять навалі російських окупантів. Вони також щодня ризикують своїм життям, щоб урятувати інших.

Ярослав Борисенко працює лікарем екстреної медичної допомоги Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги й медицини катастроф. Про нього написало МОЗ.

За його плечима 14-річний стаж роботи й багато врятованих життів.

Зараз ви читаєте новину «"Сьогодні день тих людей, чия професія – бути захистом життя" – Зеленський привітав медиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі