четвер, 07 червня 2018 11:12

Збитий "Боїнг" і колючий дріт: українського художника забанили за "криваві" плакати
9

Фото: facebook.com/andrey.ermolenko

Соцмережа Facebook забанила українського художника Андрія Єрмоленка через скарги користувачів.

Єрмоленко створив серію плакатів про бойкотування Чемпіонату світу, який розпочнеться у Росії 14 червня. Вони стали хітом у соцмережах та ЗМІ та викликали обурення в Росії.

"Друзі, Андрія Єрмоленка забанили за його останні роботи, в яких немає нічого крім правди, абсолютно зрозуміло, кого ця правда турбує", - написав один із користувачів Микита Тітов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські плакати закликають бойкотувати турнір в Росії

У роботах Єрмоленка - політв'язні Кремля, збитий малайзійський Boeing-777, замах на Сергія Скрипаля і його доньку, окупацію українських територій, бомбардування Алеппо.

Андрій Єрмоленко відомий завдяки нашивкам для сотень Євромайдану і воїнів АТО, зокрема, "УКРОП".

Національна суспільна телекомпанія вирішила не транслювати чемпіонат світу з футболу, який відбудеться влітку цього року в Москві. Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов закликав українських уболівальників не їхати до Росії на чемпіонат світу з футболу, який відбудеться влітку поточного року.

Зараз ви читаєте новину «Збитий "Боїнг" і колючий дріт: українського художника забанили за "криваві" плакати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі