четвер, 15 жовтня 2009 13:53

Завтра очікується мокрий сніг, дощ та ожеледиця

Завтра очікується мокрий сніг, дощ та ожеледиця
Завтра у західних областях України очікується невеликий мокрий сніг та дощ, на дорогах подекуди ожеледиця.

Як повідомили в Укргідрометцентрі, у Житомирській, Київській, Вінницькій та Черкаській областях вночі без опадів, вранці та вдень помірний дощ, подекуди з мокрим снігом. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 4-9° тепла.

У Карпатах сніг та мокрий сніг; температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу.

На решті території часом дощ, вдень у більшості південних, Кіровоградській та Дніпропетровській областях місцями сильні дощі, лише у східній частині протягом доби без опадів. Температура вночі 2-7° тепла, вдень 11-16°, у Криму та Приазов`ї вночі 6-11° тепла, вдень 16-21°.

Вітер в Україні південно-східний, у західних областях південно-західний, 5-10 м/с, у південній частині місцями пориви 15-20 м/с.

У Київській області у п"ятницю вночі - без опадів, вранці та вдень дощ, подекуди з мокрим снігом. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 4-9° тепла. У Києві температура вночі 2-4° тепла, вдень 5-7° тепла, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Завтра очікується мокрий сніг, дощ та ожеледиця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі