середа, 14 жовтня 2009 16:06

У Львові зупинився транспорт

У Львові зупинився транспорт

У Львові електротранспорт переведено у спеціальний режим роботи через масові зупинки трамваїв та тролейбусів, що викликані поломками двигунів.

Електротранспорт курсує з великими часовими перервами, а на ділянці вулиць Сахарова-Горбачевського – до центру міста, рух повністю припинено.

Як повідомили у центральній диспетчерській "Львівелектротрансу", велика кількість води та талого снігу не встигає стікати у дощоприймачі і заливає електрообладнання в громадському транспорті.

Окрім цього, у Львові повністю припинено водопостачання у Франківському, Личаківському, Сихівському, Галицькому районах міста. Водопостачання у решті районів подається за скороченим графіком та зниженим тиском. Чиновники на разі не можуть ствердно сказати, коли водопостачання у місті буде відновлено.

Нагадаємо, у найближчі дві доби погодні умови у Львові та на території Львівської області будуть погіршуватися: очікується налипання мокрого снігу, ожеледиця, пориви вітру до 15-20 м/с, температура – до 8 морозу вночі та 0-5 градусів морозу вдень.

За матеріалом Zaxid.net

Зараз ви читаєте новину «У Львові зупинився транспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі