понеділок, 30 вересня 2024 06:00

Пан або пропав: яким знакам останній день вересня підготував особливий сюрприз

Пан або пропав: яким знакам останній день вересня підготував особливий сюрприз
Не поспішайте щось кардинально змінити. Від четверга справи підуть краще. Фото: pixabay.com

30 вересня треба більше уваги приділити своєму організму. Продумайте раціон харчування, режим сну й відпочинку. Почніть спілкуватися з людьми, що пропагують здоровий спосіб життя.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"2 жовтня відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення, - говорить астрологиня. - До цього часу не поспішайте щось кардинально змінити. Від четверга справи підуть краще. Налагодяться процеси, які гальмували раніше. Вам вдасться зрушити з місця все, що працювало не так, як треба. Найкращий час для того, щоб обдумати, чого хочете. Не бійтеся власних бажань. Вони неймовірним чином почнуть здійснюватися вже цього тижня. Дайте волю своїм емоціям. Спрацює правило: пан або пропав. Останній день вересня підготував особливий сюрприз Левам, Дівам, Стрільцям і Скорпіонам".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Доля усміхнеться відважним. Не бійтеся висловлювати свою думку. Оточіть себе однодумцями. Навіть у найважчі хвилини пам'ятайте, що ви сильні та незламні.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Багато планів не вдасться втілити у життя. Можете пережити одразу кілька розчарувань. Після затемнення ситуація зміниться на краще. Зустрічатимуться цікаві перехожі. Не опустіть можливості зав'язати нове знайомство.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Перейматиметеся кар'єрою настільки, що забудете про сімейні обов'язки. Високі заробітки та небачений успіх не замінять вам обіймів ваших дітей. Не забувайте у вихідні проводити більше часу з найріднішими.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не бійтеся висловлювати власну думку. Прислухайтеся до оточення. Воно даватиме цінні поради і підтримає будь-який ваш вибір. Цінуйте тих, хто поруч та готовий у будь-який час прийти на допомогу.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Це час перемог та цінного досвіду. Відкриєте у собі кілька неймовірних талантів. Не втрачайте можливості заробити більше грошей.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не час підписувати домовленості і купувати нерухомість. Краще приберіть у квартирі та виставте на продаж речі, якими не користуєтеся багато років. Це допоможе заробити додаткову копійку та очистити простір навколо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонячне затемнення 2 жовтня: у чиєму житті почнеться період перезавантаження

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

День особливих знайомств. Може розпочатися роман, який на весні закінчиться шлюбом. Дозвольте собі бути відвертим з коханими. Вони чекають вашої довіри та розуміють з пів слова.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Відганяйте від себе погані думки. Зараз все складається не так, як вам цього хотілося б. Але попереду час розквіту та стабільності. За свій успіх варто боротися.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не опускайте руки, навіть якщо дуже хочеться закинути усі справи подалі. Пам'ятайте: і один у полі воїн. Вам вдасться здолати усі неприємності і досягти неймовірних результатів. Успіх усміхнеться тим, хто вірить.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Заручіться терпінням і впевнено рухайтеся до цілі. Останній день вересня буде щедрим на подарунки. Отримаєте гроші, на які не сподівалися.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Хто бажає, той отримає, хто бориться, той здобуває. Не бійтеся мріяти. Ваша наполеглива праця буде гідно оцінена. Отримаєте більше грошей. Згодом їх вдасться мудро інвестувати у нерухомість.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Наполегливо прямуйте до своєї мети. Дослухайтеся до своєї інтуїції. Вона допоможе зробити правильний вибір. Цей день може круто змінити ваше життя на краще.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.

Зараз ви читаєте новину «Пан або пропав: яким знакам останній день вересня підготував особливий сюрприз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі