четвер, 20 липня 2023 13:41

Завтра дощитиме лише в одній області: оновлений прогноз

Завтра дощитиме лише в одній області: оновлений прогноз
У Києві 21 липня дощів не передбачається. Фото: pixabay.com

П'ятниця організує дощі з грозами найближчої ночі на Лівобережжі України.

Завтра вдень атмосферний фронт дощовим хвостом майне лише на Луганщині, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

"Тому в денні години 21 липня практично повсюди в Україні пануватиме суха погода з білими красивими купчастими хмарками. Українська температура повітря продовжує викликати люту заздрість мешканців, туристів й тимчасових людей Південної Європи, де й далі екстремальна спека мордує і пече", – написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розслаблятися рано: аномальна спека набирає обертів

Завтра очікується впродовж дня +24...29°С, у західних областях буде +22...26°С, а в Карпатах температура впаде до +12...18°С. У південній частині України прогнозують +28...32°С.

У Києві 21 липня дощів не передбачається. Вночі температура повітря буде близько +15°С, вдень прогріється до +25°С.

Синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища в деяких областях України 20 липня. Оголосили І рівень небезпеки, жовтий. Під час грози на центральних та південних територіях можливі пориви вітру до 15-20 м/с.

Опади будуть більш інтенсивними на заході, в Одеській та Вінницькій областях, а також на більшій частині території України. Східні області водночас залишатимуться сухими.

Температура повітря вдень коливатиметься в межах +23...28°С. На півдні країни температура підніметься до +27...32°С. Вдень грози прогнозуються також у центральних та південних областях.

Зараз ви читаєте новину «Завтра дощитиме лише в одній області: оновлений прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі