пʼятниця, 13 листопада 2009 14:53

Затримано злодіїв, які в масках грабували банки у Дніпропетровську

Затримано злодіїв, які в масках грабували банки у Дніпропетровську

Співробітники міліції затримали 4 жителів Дніпропетровська, які підозрюються в тому, що, використовуючи пов"язки, які захищають від вірусів, нападали на банківські відділення з метою пограбування у Дніпропетровську.

Про це повідомила прес-служба Управління Міністерства внутрішніх справ у Дніпропетровській області.

Згідно з повідомленням, 11-12 листопада були затримані 15- і 17-річні грабіжники.

Відомо, що 4 листопада, закривши обличчя марлевими пов"язками, вони зайшли у відділення "Ощадбанку" і, погрожуючи насильством, оволоділи грошима в сумі 501 гривні.

9 листопада, закривши обличчя марлевими пов"язками, підозрювані знову зайшли в одне з відділень "Ощадбанку" і, погрожуючи іграшковим пістолетом, зажадали у касира віддати гроші, проте касир повідомила їм, що викликала міліцію і молоді люди зникли.

11 листопада підозрювані ще з 2 своїми 17-річними знайомими, зав"язавши обличчя шарфами, зайшли у відділення одного з комерційних банків і, погрожуючи предметами схожими на ножі і пістолети, заволоділи 2 мобільними телефонами співробітників відділення, 3 пластиковими картками і грошима в сумі 100 гривень.

Наразі затримано всіх чотирьох.

Порушені кримінальні справи.

Нагадаємо, 11 листопада 2 невідомих, надівши медичні маски і озброївшись, пограбували відділення банку "Фінанси і кредит", що входить до групи найбільших і відділення Правекс-банку в Донецьку, що входить до групи великих.

12 листопада невідомий чоловік також у марлевій пов"язці пограбував центральне відділення дніпропетровської філії Індекс-банку у Запоріжжі.

За матеріалом proUA.com

Зараз ви читаєте новину «Затримано злодіїв, які в масках грабували банки у Дніпропетровську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі