пʼятниця, 03 квітня 2009 08:30

Застрелили трьох інкасаторів і викрали 300 тисяч грн у Харкові (ФОТО)

У Харкові убито трьох інкасаторів і поранена випадкова перехожа. Злочинці втекли, забравши 300 тис. грн.

Як повідомив начальник облуправління МВС Віктор Развадовський, о 18.06 з відділення на вулиці Клапцова вийшли три інкасатори. Це відділення було 18-м на рахунку, останнім в черзі на щоденний об"їзд. Біля інкасаторської машини стояла сіра "дев"ятка", з якої вийшли три людини і розстріляли інкасаторів з автоматів Калашникова.

Кадри оперативної відеозйомки (з сайту mediaport.ua)

У розшуку два автомобілі: ВАЗ 2109, колір "мокрий асфальт", держномер 3603 й інкасаторська машина із зеленою смугою ВАЗ 2109 з держномером 89965 ХК, колір - "сірий металік".

За попередніми даними, викрадено близько 300 тис. грн. Злочинці вели стрілянину з автоматичної зброї.

Інкасаторів розстріляли з автоматів Калашникова

В області введений план перехоплення "Сирена". Міліція звернулася до жителів Харкова з проханням про допомогу в розшуку автомобілів, на яких втекли нападники.

Всіх, хто побачить вказані машини, співробітники міліції просять терміново повідомити за телефонами 102 і 705-93-00.

На місці події працює слідчо-оперативна група ГУ МВСУ в Харківській області, яку особисто очолює глава регіонального управління міліції Віктор Развадовський.

Цей злочин - четвертий напад на банки в Харкові з початку століття.

Восени 2001 року злочинці оволоділи двома автоматами і двома пістолетами при нападі на інкасаторів на вулиці Дерев"янко. Під час нападу загинув співробітник держохорони, ще один міліціонер отримав поранення.

Восени 2004 року напад був здійснений на інкасаторів "Ощадбанку" на вулиці Героїв Праці. Інкасатор і водій були убиті, ще один інкасатор був важко поранений. Нападники заволоділи 400 тис. грн. і табельним пістолетом одного з інкасаторів.

У листопаді 2005 року в районі Нова Баварія на складі підприємства "Укрптахосервіс" було здійснено напад на інкасаторську машину банку "Аваль", внаслідок чого загинули двоє співробітників держохорони й інкасатор "Авалю". Ще один інкасатор отримав поранення.

За матеріалами "Інтерфакс-Україна", МедіаПорт

Зараз ви читаєте новину «Застрелили трьох інкасаторів і викрали 300 тисяч грн у Харкові (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі