неділя, 16 грудня 2012 00:14

Запізнившись майже на дві годин, Hyundai за напрямком Київ-Львів так і не з'явився

Запізнившись майже на дві годин, Hyundai за напрямком  Київ-Львів так і не з'явився
ФОТО: stadion.lviv.ua

Вчора ввечері на київському залізничному вокзалі панувала справжня паніка. Майже дві години люди, мерзнучи на платформі, чекали на новенький потяг Hyundai за напрямком  Київ-Львів, який мав відправитися о 18.20. Але Hyundai так і не з'явився. Замість нього в рейс пішов інший, зібраний з різних вагонів. Про ситуацію, що склалася на вокзалі Gazeta.ua розповіла пасажирка Наталя Ліпінська.

"Спочатку оголосили, що потяг запізниться на пів години, потім що на 45 хвилин, потім на 50, а потім деякий час взагалі нічого не оголошували. Згодом оголосили, що на 14 перон має прийти потяг. Всі були в шоці, тому що коли підійшли, то Hyundai не побачили, а побачили звичайний потяг зібраний з різних вагонів. На одному було написало Київ-Москва, на іншому – Київ-Сімферополь… В людей була паніка, бо ніхто не знав де який вагон, і до нас ніхто не виходив. Згодом вийшов начальник потягу і сказав де який вагон", - розповідає дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потяг Hyundai знову став. Пасажирів розвіз резервний поїзд

Однією з пасажирок виявилася Президент ГО "Форум видавців", організатор Національного книжкового "Форуму видавців у Львові" Олександра Коваль.

"Майже з двогохдинним запізненням нам оголосили що є потяг Інтерсіті+. Ми вийшли на перон і виявили потяг, який складається зі звичайних купейних і СВ вагонів. І так по-маленьку їдемо. Зараз я відчуваю швидкість 50-60 км/час. Коли ми доїдемо ніхто нічого не знає. Провідникам взагалі не сказали куди буде їхати цей поїзд, бо їх якось вихопили випадково. І вони були не дуже щасливі з цього приводу, але везуть нас. Нам попав СВ вагон, але нас тут четверо в одному купе", - розповіла вона.

Зараз ви читаєте новину «Запізнившись майже на дві годин, Hyundai за напрямком Київ-Львів так і не з'явився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі