середа, 05 лютого 2020 12:50

"Замість операції "Ведмідь" буде операція "Удав" - російська політика щодо України змінюється

"Замість операції "Ведмідь" буде операція "Удав" - російська політика щодо України змінюється
Геннадій Друзенко: Наша влада хоче миру будь-якою ціною. Це політична фішка Зеленського. Вона може потопити його. Адже сьогодні мир можливий тільки на умовах Путіна - не ми почали цю війну. Фото: Апостроф

Путін намагається не виглядати диктатором-автократом в очах Заходу. Диверсифікує владу, щоб залишити за собою контрольний пакет, не будучи самодержцем.

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" говорить юрист-міжнародник Геннадій Друзенко.

"Це погана новина. Може повернути Росію за стіл світових лідерів, а українське питання втратить гостроту. Наша влада хоче миру будь-якою ціною. Це політична фішка Зеленського. Вона може потопити його. Адже сьогодні мир можливий тільки на умовах Путіна - не ми почали цю війну.
Владислав Сурков (помічник президента РФ у справах України; іде з держслужби, за даними російської преси. -Gazeta.ua) був яструбом, але Дмитро Козак (24 січня Володимир Путін призначив його заступником глави своєї адміністрації. - Gazeta.ua) - теж не голуб миру. Росіян влаштовує теперішній стан справ. З мільярди доларів на рік, що РФ витрачає на цей конфлікт, не такі великі гроші для неї. До санкцій Росія фактично адаптувалася", - вважає Геннадій Друзенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгірше, що може статися з Україною зараз, це повернення Донбасу

За його словами, замість операції "Ведмідь" буде операція "Удав".

"Росіяни не атакуватимуть нас танками й літаками. Будуть працювати в інформаційному полі. Підсилювати п'яту колону. Протискати м'яку капітуляцію за формального збереження суверенітету - умовне призначення Медведчука прем'єром", - додає експерт.

Повне інтерв'ю з Геннадієм Друзенком читайте у журналі "Країна" від 6 лютого.

Зараз ви читаєте новину «"Замість операції "Ведмідь" буде операція "Удав" - російська політика щодо України змінюється». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі