понеділок, 14 жовтня 2024 06:00

Знайдуть своє покликання: астрологиня назвала три знаки із суперздібностями

Знайдуть своє покликання: астрологиня назвала три знаки із суперздібностями
Цей день стане унікальним для тих, хто шукає себе. Фото: pixabay.com

14 жовтня не робіть того, до чого не лежить душа. Більше часу приділіть хобі.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Напруження попередніх днів потроху спадатиме, - говорить астрологиня. - Зустрічі й відрядження проходитимуть більш вдало. Але сподіватися на легкий успіх у перемовинах ще зарано. Співрозмовники швидко забуватимуть те, що обіцяли вам. Цей день стане унікальним для тих, хто шукає себе. Тельці, Леви і Риби знайдуть своє покликання. Ці три знаки відкриють у собі суперздібності. Вони робитимуть те, що люблять, і зароблятимуть на цьому".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гроші надходитимуть із різних джерел, тому почуватиметеся як у шоколаді. Вдало йтиме торгівля. Цікавих людей зустрінете у транспорті чи на ринку. Це час натхнення й особливих зустрічей.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Чекайте, спостерігайте і добре обдумуйте кожен крок. Не спішіть реагувати на залицяння і пропозиції. Входження нових людей у ваш простір тільки нашкодить. Відкладіть пошуки нових друзів та партнерів.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Грошей буде вдосталь. Не зуміє заробити тільки ледачий. Але ціни на деякі товари зростуть. Вартість продуктів здивує і шокує. Не поспішайте купувати товари в запас. Стежте за акціями.

Рак (22 червня - 22 липня)

Зараз не час купувати меблі і техніку. Користі вони не принесуть. Роботи буде вдосталь і заплатять за неї гарно. Ходити на співбесіди і надсилати резюме не варто.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Побачення не виправдає сподівань. Марно шукаєте кохання в інтернеті. Доведеться оформляти заповіт чи ділити спадщину. Через виразку нагадають про себе спазматичні болі у шлунку.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Гроші йтимуть до вашого гаманця, а це додаватиме сил і натхнення. Вихвалятися своїми досягненнями не варто. Колеги заздритимуть, а не захоплюватимуться вами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розквітнуть по-справжньому: які п'ять знаків будуть на піку слави

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Усі намагатимуться вскочити в останній вагон. А ви не женіться за рекламою і довіряйте внутрішньому голосу. Помітите, куди іде левова частка заробітку. Проведіть роботу над помилками, аби уникнути збитків у майбутньому.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Побачення не виправдає сподівань. Марно шукаєте кохання в інтернеті. Дива траплятимуться після обіду. Не минайте тих, хто просить милостиню. Добро повернеться сторицею.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Рухайтеся малими кроками. Скоро негаразди відступлять, але досвід, який здобули цього тижня, загартує і відкриє очі на інших людей. Експерименти з дієтами закінчаться гастритом.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Марно вимагайте гарантій від коханих і партнерів по бізнесу. Зараз ніхто не може спрогнозувати, що буде завтра, не те що через місяць. Внутрішні тривоги штовхатимуть до необдуманих кроків. Не варто приймати важливі рішення.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Справи підуть краще у тих, хто зуміє абстрагуватися від обставин і не буде опускати руки. Ваша робота буде гідно оцінена. Працюйте з перевіреними роботодавцями. Заощадження зростають. Можна купувати телефони та комп'ютери. Вони служитимуть надійно.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Хотітиметься любові і романтики. Кохані уникатимуть діалогу, усамітняться на дачі чи поїдуть у гості до батьків. Уваги потребує бронхо-легенева система. Вчасно робіть вакцини від грипу та коронавіруса.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.

Зараз ви читаєте новину «Знайдуть своє покликання: астрологиня назвала три знаки із суперздібностями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі